Bersama Memperkemaskan Forum HALAQAH IPGM.Com


    Hacking Wireless Networks For Dummies

    Share

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Hacking Wireless Networks For Dummies

    Post by Geekspro on Sat Jun 27, 2009 8:47 am



    Bagi sesiapa yang mungkin nak buat Final Projek untuk IPT korang yang berkaitan wireless rasanya eBuku ni memang sesuai untuk study pasal Wireless. Belajar cara-cara untuk menguatkan signal, teknik-teknik mengesan dan cuba menceroboh signal lain secara tidak sah (illegal) atau sah. Selain daripada tu kita boleh belajar serangan DDoS, Memecah enkripsi, pengesahan pengguna dan pelbagai lagi teknik yang tidak dapat dipelajari dimana-mana IPT terutama Malaysia ni. Terdapat 18 chapter semuanya dengan 387 muka surat. Semestinya berbaloi...


    ikmalisme
    Moderator
    Moderator

    Posts : 80
    Points : 97
    Join date : 2009-06-25
    Age : 29
    Location : Nibong Tebal, Penang

    Re: Hacking Wireless Networks For Dummies

    Post by ikmalisme on Sun Jun 28, 2009 12:09 am

    boleh curi passowrd wyrless org lain ek??

    nurul f
    Supervisors
    Supervisors

    Posts : 67
    Points : 85
    Join date : 2009-06-27
    Age : 30
    Location : Malacca

    Re: Hacking Wireless Networks For Dummies

    Post by nurul f on Sun Jun 28, 2009 1:13 am

    Ok, dah d/l.

    Ada tak eBook for Dummies yg lain lagi?

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Re: Hacking Wireless Networks For Dummies

    Post by Geekspro on Sun Jun 28, 2009 1:26 am

    ikmalisme wrote:boleh curi passowrd wyrless org lain ek??

    Download la dulu pastu ko bace tengok ade ke tak...aku pun tak sempat explore lg..


    nurul f wrote:Ok, dah d/l.

    Ada tak eBook for Dummies yg lain lagi?

    Banyak lagi...Tunggu..

    Sponsored content

    Re: Hacking Wireless Networks For Dummies

    Post by Sponsored content Today at 11:23 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 11:23 pm