Bersama Memperkemaskan Forum HALAQAH IPGM.Com


    Hacking Windows XP

    Share

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Hacking Windows XP

    Post by Geekspro on Sat Jun 27, 2009 8:50 am



    Mungkin ramai diantara kita ada yang telah bertukar ke Windows Vista dan ada juga yang lebih advanced terus ke Windows 7, namun kebanyakan orang masih ramai yang belum cukup explore Windows XP ni. Apa kata download eBuku ni untuk pelajari apa lagi yang boleh dibuat dengan Windows XP ni. Banyak tweak, ubahsuai, tingkatkan keselamatan, menambah kelajuan, dan tak ketinggalan merubah keseluruhan Windows mengikut selera anda boleh didapati dalam buku ini. Nak beli mahal kan! Tekan je butang kat bawah ni.


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 11:24 pm