Bersama Memperkemaskan Forum HALAQAH IPGM.Com


    Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Share

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by Geekspro on Sat Jun 27, 2009 8:57 am



    Nak muat turun fail dengan pantas? Boleh cuba guna Internet Download Manager (IDM) versi Portable. Tak perlu untuk memasangnya setiap kali anda berpindah ke PC lain. Hanya perlu simpankan fail-fail IDM ni pada USB drive dan sedia untuk run bila-bila masa dimana jua anda berada. Ia juga menyokong hampir kesemua web browser yang ada. Sila-sila...


    ikmalisme
    Moderator
    Moderator

    Posts : 80
    Points : 97
    Join date : 2009-06-25
    Age : 29
    Location : Nibong Tebal, Penang

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by ikmalisme on Sun Jun 28, 2009 12:08 am

    software ni mmg terbaik dari ladang.. hahaha..

    donload muvie mmg laju.. Very Happy

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by Geekspro on Sun Jun 28, 2009 1:30 am

    ikmalisme wrote:software ni mmg terbaik dari ladang.. hahaha..

    donload muvie mmg laju.. Very Happy

    Betul tu...setakat ni Download Manager IDM ni yang paling aku puas hati...

    nurul f
    Supervisors
    Supervisors

    Posts : 67
    Points : 85
    Join date : 2009-06-27
    Age : 30
    Location : Malacca

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by nurul f on Mon Jun 29, 2009 4:15 pm

    Ouh...saya kurang berminat memuat turun segala bagai muvee daripada internet.

    Tapi...
    termuat turun jugak perisian ni la ...





    lol!

    ikmalisme
    Moderator
    Moderator

    Posts : 80
    Points : 97
    Join date : 2009-06-25
    Age : 29
    Location : Nibong Tebal, Penang

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by ikmalisme on Mon Jun 29, 2009 7:27 pm

    x kesah, nak donlot muvie ke, mp3 ke, video ke..

    guna software nie, mmg laju n smooth je.. hehehe

    terbaek dari ladang.. Smile

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by Geekspro on Wed Aug 26, 2009 1:24 pm

    Nampaknya link IDM tu dah broken la..
    Sape yang dah download kalau rajin upload kat mediafire pastu kongsi link kat sini..

    ikmalisme
    Moderator
    Moderator

    Posts : 80
    Points : 97
    Join date : 2009-06-25
    Age : 29
    Location : Nibong Tebal, Penang

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by ikmalisme on Wed Aug 26, 2009 1:37 pm

    kadang2 bila nak donlod, dia x detect ngan IDM nie..

    sbb pe ea??

    kadang2 detect, kadang2 x detect Suspect

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by Geekspro on Wed Aug 26, 2009 1:47 pm

    Bukak IDM Cuba p kat downloads ==>option ==>files types => lps tu press default

    ikmalisme
    Moderator
    Moderator

    Posts : 80
    Points : 97
    Join date : 2009-06-25
    Age : 29
    Location : Nibong Tebal, Penang

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by ikmalisme on Wed Aug 26, 2009 1:55 pm

    okey, thnx.. Very Happy

    Geekspro
    Webmasters
    Webmasters

    Posts : 108
    Points : 247
    Join date : 2009-06-25
    Age : 30
    Location : Bandar Baru Bangi

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by Geekspro on Wed Aug 26, 2009 2:03 pm

    welcome..

    Sponsored content

    Re: Internet Download Manager 5.17 Build 5 Portable

    Post by Sponsored content Today at 11:24 pm


      Current date/time is Fri Dec 09, 2016 11:24 pm