Bersama Memperkemaskan Forum HALAQAH IPGM.Com


  Ape Itu Affliate??

  Geekspro
  Geekspro
  Webmasters
  Webmasters

  Posts : 108
  Points : 247
  Join date : 2009-06-25
  Age : 33
  Location : Bandar Baru Bangi

  Ape Itu Affliate?? Empty Ape Itu Affliate??

  Post by Geekspro on Sat Jun 27, 2009 4:11 pm

  Pengenalan

  Sebelum anda menyertai affliate adakah anda tahu apakah sebenarnya affliate itu??

  Secara ringkas affliate bukanlah sebuah perniagaan yang memerlukan kita mengeluarkan modal membeli produk mahupun sebuah MLM yang memerlukan anda mencari downline untuk mendapat komisyen.

  Affliate ialah suatu program dimana anda bertindak sebagai agen yang mempromosikan produk orang lain di mana hasil dari promosi tersebut anda akan mendapat komisyen jika produk tersebut di download oleh mereka yang menerima promosi dari anda.

  Untuk menjadi agen anda hanya perlu mendaftarkan nama dan emel anda secara percuma di mana-mana laman web internet marketer (im) yang menjual produk kemudian mereka akan menghantar link kepada emel anda untuk meminta pengesahan.

  Setelah anda sahkan emel anda mereka akan menghantar emel kepada anda yang mengandugi link untuk anda mendaftar sebagai agen affliate. Isikan maklumat yang diminta setelah selesai anda sudah boleh menjadi agen dengan mempromosikan link yang diberikan kepada anda dan setiap kali ada individu yang mendownload produk dari link yang anda telah promosikan kepada mereka maka anda akan diberikan komisyen bergantung kepada nilai yang telah ditetapkan oleh tuan punya web.

  Mudah bukan?? daftar lepas tu anda akan mendapat link kemudian apa yang anda perlu buat hanya promosikan link anda dengan meletakkanya dalam blog, Frrindster, My Space, Face Book, YM dan sebagainya. Bila ada orang download anda akan dapat komisyen.

  Kalaulah anda ajak kawan untuk download
  produk percuma ni, dan anda di bayar antara RM0.25hingga RM1, sudah pasti anda takkan teragak-agak untuk promosikannya kan?

  Lagi ramai kawan yang anda bawak untuk mendownload e-book tersebut melalui referral link anda (diberi selepas anda mendaftar, ianya percuma) lagi banyak komisyen yang anda akan terima ekoran telah mempromosikan e-book para Internet Marketer.


  Bagaimana Ingin Menyertai Affliate??

  Untuk menyertai Affliate PPL adalah sangat mudah anda hanya perlu klik pada link url untuk setiap Affliate PPL di bawah. Kemudian masukkan nama dan email anda untuk setiap page. Kemudian, anda akan dapat link untuk download dan untuk sertai PPL yang disediakan.


  1- Rahsia Kad Perniagaan
  Nilai komisyen yang anda dapat per download: RM 0.40
  Klik untuk sertai: SINI

  2- 3 Panduan Rahsia Perniagaan Internet
  Nilai komisyen yang anda dapat per download: RM 1.00
  Klik untuk sertai: SINI

  3- 20 Ebook Percuma untuk anda
  Nilai komisyen yang anda dapat per download: RM 0.30
  Klik untuk sertai: SINI

  4- 7- Kuasa Pemasaran Email Pemasaran 5 Angka Berkesan
  Nilai komisyen yang anda dapat per download: RM 0.30
  Klik untuk sertai: ==> SINI

  5- Pakej Tips Percuma
  Nilai komisyen yang anda dapat per download: RM 0.25
  Klik untuk sertai: ==> SINI


  Sumber :

  Ape Itu Affliate?? Ebook

   Current date/time is Tue Jul 16, 2019 10:53 pm